2019-03-25 02:07:57 | Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/egyetemi/public_html/framework/classes/database.php(1) : eval()'d code on line 1
2019-03-25 02:07:57 | Strict: Only variables should be passed by reference in /home/egyetemi/public_html/admin/modules/translation/classes/model/translate.php(1) : eval()'d code on line 1 FAQ

A tanfolyamokról


lkészítéseinken az első alkalom mindenki számára ingyenes!  Erre az alkalomra bárki eljöhet, aki jelentkezik az oldalunkon a jelentkezés menüpontban. Érdemes minél előbb jelentkezni, hiszen tanfolyamonkénti 50 regisztrálónál lezárjuk a jelentkezési felületet. Az ott megjelenő 50 főből, csak 20 főnek tudjuk biztosítani a teljes tanfolyamon való részvételi lehetőséget, így ha nem szeretnél lemaradni a 100 órás felkészítésről ajánljuk banki átutalási lehetőségünket.

Ami minden felkészítésen garantált:
  • folyamatos házi feladatok feladása és ellenőrzése
  • folyamatos számonkéréssel való kompetencianövelés
  • minden alkalom végén lehetőséget biztosítunk az anyaggal kapcsolatos személyes problémák megvitatására, kérdések feltevésére
Minden kurzust maximum 20 fővel indítunk el, így biztosítva a megfelelő körülményeket a gyors haladáshoz, és a barátias légkör kialakításához!

Az alábbi tárgyakból indítunk tanfolyamokat: Matematika, Magyar, Történelem, Angol, Német, Biológia, Fizika, Kémia
Felkészítéseinkről és oktatóinkról a későbbiekben töltünk fel részletes információt! 

Órarend

2013/2014 Érettségi tanfolyamok
 Matematika közép   Szombat 10:00 - 14:00
 Matematika emelt  Szombat 10:00 - 14:00
 Történelem közép  Szombat 14:30 - 18:30
 Történelem emelt  Szombat 14:30 - 18:30
 Magyar Irodalom és Nyelvtan   Szombat 10:00 - 14:00
 Angol közép  Péntek 17:00 - 20:30
 Angol emelt  Péntek 17:00 - 20:30
 Biológia emelt  Szombat 10:00 - 14:00

A tárgyakról részletesen:

Matematika

Németh István az ELTE matematika szakán végzett jelenleg egy alapítványi iskolában tanít, és sok éves oktatói és érettségiztetési tapasztalattal rendelkezik:
A felkészülés során az érettségi követelmény öt nagy témakörét fogjuk átvenni: 
  • Gondolkodási módszerek, halmazok, logika, gráfok 
  • Geometria 
  • Függvények 
  • Algebra 
  • Statisztika és valószínűségszámítás
A kurzust a geometria témakörrel kezdjük, mert az utolsó évben ezekre az ismeretekre épül a térgeometria, illetve lehetőség szerint az utolsó tanév anyagával párhuzamosan fogunk haladni.
A teljes órakeret első felét szánjuk az ismétlésre, a második felében pedig már kimondottan érettségi feladatokat fogunk csinálni. A kurzus végén próbaérettségit írunk, illetve közvetlenül az érettségi előtt is lesz lehetőség egy ilyen próbatételre.  

Magyar Irodalom és Nyelvtan

Novák Helga az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatta tanulmányait. Jelenleg magántanárként dolgozik:

Egyaránt tanítok felnőtteket és gyerekeket, illetve számos diákkal dolgoztam együtt, hogy nagyobb sikereket érjenek el az iskolai tanulás során. Mind az órákra, mind az érettségire való felkészítésnél igyekszem megadni azt a segítséget, mely a lehető legnagyobb mértékben járul hozzá a diákok képességeinek kibontakozásához és a személyiségük fejlődéséhez. Mindenki számára sikeres felkészülést eredményez, ha a közös hangon alapuló tanár-diák viszony tudatos tanulói magatartással párosul.

Úgy gondolom, hogy a magyar érettségire történő felkészülés nem csupán a tételek kidolgozásáról, helyesírás, a szövegértés, a fogalmazás gyakorlásáról, valamint a választékosabb és igényesebb szóbeli felelet elsajátításról kell, hogy szóljon, hanem egy olyan folyamatról, mely hozzásegíti a diákokat ahhoz, hogy az iskolán túli életben, a hétköznapi dolgokban is magabiztosabban lépjenek fel, határozottabban fejezzék ki s vállalják véleményüket; mindezt egy stilisztikailag szép köntösbe bújtatva.

Szeretettel várlak a magyar érettségi felkészítő tanfolyamon, ha nem egyedül szeretnél felkészülni a vizsgára, esetleg nem tudod, hogyan is kezdj hozzá, vagy csak biztosra szeretnél menni, hogy jól sikerüljön a magyar érettségid! Legyen szó a tételek kidolgozásáról, fogalmazásról, helyesírásról, szövegértésről - mindenben fejlődni fogsz!